Region 5

Erik ok

Regionsformand

Erik Christensen (2098)
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Tlf.: 23 24 20 28

Tilmelding SMS kæde på: 42 70 90 75

region5

Region 5 dækker den midtjyske del af GWC DK og har i dag ca. 115 medlemmer. Vores region går fra Nymindegab i syd vest til Snaptun i syd øst over Hjarnø, Samsø, Djursland til Havhuse i nord øst og videre vest på over Skive, Fur, Struer, Lemvig og slutter ved Thyborøn i nord vest.

Vores del af Danmark byder på store variationer i både landskab og sprog nuancer.

Vi er et bredt udsnit af medlemmer både i forhold til alder, erhverv og cykler, MEN vi har det tilfældes at vi alle har en GoldWing og det er det fællesskab vi skal bygge på.

Det er tilladt for alle at arrangere et kaffemøde hos det enkelte medlem og evt. efterfølgende køretur – dette giver regionskassen faktisk tilskud til.

Det kan også være man har eller kender en virksomhed hvor vi kan få en rundvisning og dermed opleve en virksomhed indefra, eller vi kan deltagelse ved et lokalt arrangement i forbindelse med byfest, havnefest….

Så hvis nogen allerede nu har nogle datoer for et arrangement de brænder for at lave i 2022 så læg det ind i kalenderen på hjemmesiden eller ring til en fra regionsteamet, så skal vi nok lægge det ind, eller kom frem med det til vores opstarts møde i januar (se kalenderen på hjemmesiden).

Året 2022 bliver året hvor vi i region 5. i samarbejde med folk fra region 6, skal stå for det 32  internationale GW træf og det håber jeg alle vil tage ansvar for og give en hånd med til at få gennemført så det huskes for noget godt. I teamet omkring træffet vil vi gøre alt hvad vi kan, men vi skal bruge hjælp..

Året 2022 byder forhåbentlig også på godt kørervejr så vi igen kan få nogle kilometer på klokken og rigtig mange hyggelige timer sammen på kryds af regionsgrænserne.

Tilmeld dig vores SMS kæde og få besked om ændringer eller om nye kaffemøder og ture.

Erik Christensen

 
Regionsteamet består af:  

Regionsformand og medlem af bestyrelse:

Erik Christensen (2098)                             

Suppleant for regionsformand:

Erik Krese (1507)

Kasserer:

Kent Hensen (2198)

Regionens SMS kæde:

Carsten Mærsk (1602)

Teammedlemmer:
Max Adamsen (2480)
Jens Ager Knudsen (2223)
Rudolf A.O. Boel-Jensen (2094)