goldwing2

Region 3

 Bente

Regionsformand

Bente Aalling
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Tlf.: 22 53 33 56

Tilmelding SMS kæde på: 22 53 33 56

region3

 

Dit, mit og vores Region 3.

Region 3 repræsenterer den syd- og sønderjyske del, det vil sige sådan cirka i luftlinje fra Henne og tværs over til Juelsminde i grove træk. Regionen har i lang tid ligget jævnt på cirka 100 medlemmer og med mange aktive medlemmer. Region 3 har et team på 6 personer som er valgt her i det syd- og sønderjyske til at varetage dine/vores interesser, og så har vi én i regionen der står for SMS kæden.

Region 3 afholder hvert år et opstartsmøde den sidste søndag i januar måned, med valg til forskellige poster. De 6 poster består af en regionsrepræsentant som også er en del af hovedbestyrelsen i klubben, en kasserer, to til vores køreudvalg og de 2 sidste hjælper til med diverse opgaver der måtte komme.      Region 3 teamet mødes 3 – 4 gange årligt.

I vinterhalvåret forsøger vi at afholde spiseaftener. Målet er at afholde 2 – 3 spisearrangementer i den tid hvor vores maskiner er sat i vinterhi og alle medlemmer er velkommen til at byde ind.

Dertil kommer alle de arrangementer som du/i medlemmer laver. Det er for eksempel at invitere til morgenkaffe og efterfølgende med køretur ud i det lokale område, besøg på en virksomhed eller en seværdighed, eller bare en køretur ud i det blå med en madpakke og en kande kaffe.

Det er oplevelsen der tæller og det at komme hjem med fornemmelsen, at det har været en god dag.

Har du en idè til en tur eller et arrangement, så kan du/I henvende jer til vores køreudvalg og bede om hjælp, det kan være praktisk eller økonomisk hjælp.

Det var lidt om region 3 - Husk vi skal alle hjælpe hinanden, og med fælles hjælp er der aldrig en opgave, der er for stor.

De bedste hilsner fra dit Region 3 team

 

Regionsteamet består af:  

Regionsformand og medlem af bestyrelse:     

Bente Aalling (1683)                                       

Suppleant for regionsformand:

Anton Enghave (1134)

Kasserer:

Anton Enghave (1134)

Regionens SMS kæde:

Bente Aaling (1683)

Turansvarlig:

Karsten Fredberg (2333)
Bjarne Rasmussen (2007)