goldwing2

Er du "GoldWinger"!

Så er vores klub måske noget for dig !

GoldWing Club Denmark (GWCDK) er en landsdækkende mærkeklub for motorcykler af mærket Honda GoldWing. Den blev startet 1979 med det formål at samle de danske GW- kørere omkring fælles interesser. Klubben tæller i dag ca. 520 medlemmer. Medlemskab kan tilbydes alle GoldWing indehavere, og klubben udsender et klubblad 4 gang om året. Klubbens medlemstal er støt stigende. For at bevare den tætte kontakt til medlemmerne, er klubben opdelt i 5 regioner med hver sin regionsformand. - Du kan se opdelingen under fanen Regioner.!

På landsplan afholdes der 3 - 4 hyggeweekends og internationalt træf hver andet år. Derudover er der talrige kaffemøder, ture og andre arrangementer i de enkelte regioner.

Som medlem af GWCDK er man automatisk tilsluttet det europæiske fællesskab 'Gold Wing European Federation', i daglig tale GWEF.

GWEF er en sammenslutning af de landsdækkende europæiske GW-klubber, som er oprettet for at holde kontakt landene imellem. I øjeblikket er der 26 nationer, med over 8.000 medlemmer, som samarbejder om koordinering af de forskellige arrangementer og aktiviteter.

Er du ”GoldWinger” og kunne du tænke dig at køre en tur ?.  En tur ”in time and space”, fra 180° øst til 10° vest, fra Ural bjergene og til Irlands vestkyst, hvor du kan køre hjemmefra midt i april og komme hjem midt i september. En tur, hvor du er i et nyt land til træf hver weekend, aldrig samme sted, men sammen med nye og gamle venner og hvor turen er tilrettelagt af lokale ”Wingers”/ guider. Alt dette kan du opleve som medlem af GWCDK / GWEF.

Læs mere om klubben her på siden eller meld dig ind ved at klikke her. Du kan også sende en mail til regionsformanden, som du finder under de enkelte regioner.

Er du i tvivl om noget, eller har du flere spørgsmål, så send en e-mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. han vil altid kunne hjælpe dig.

Winglig hilsen
GWCDK's bestyrelse