Indlæser cover... Træk i cover for at flytte det
Event Information
Titel på arrangement:
Dato og tidspunkt:
Beskrivelse af arrangement:

Dina, Carsten, Lene og Kennet inviterer til morgenbrød en køretur og show-off på havnen i Juelsminde.

Update 18. juni:

FestiHvalen er aflyst og vil ikke blive til noget. Efter henvendelse fra Havnen i Juelsminde, har Carsten og Kennet haft et møde vedr. et show-off.

Programmet er følgende:

Der vil være kaffe og morgenbrød kl. 10:00 på Fyrrelunden 13, 7130 Juelsminde hos Lene og Kennet.

Herefter vil Dina og Carsten, vise os lidt rundt i Bjerre Herred med start kl. 11:00, hvor du vil opleve smukke udsigter og bakker. Køreturen vil ca. tage 2 timer incl. pauser. Vi slutter på havnen i Juelsminde, for at lave et show-off på første parket. Der arbejdes i øjeblikket på at få et havne-marked med forskellige madoplevelser op og stå og derfor ser havnen gerne at vi kommer forbi.


I den forbindelse har vi forhandlet os frem til en frokostplatte (sild, fiskefilet, æg/rejer, andet pålæg mm.) til kr. 135,00 pr. person excl. drikkevarer ved minimum 20 forudbestillinger (Normalpris kr. 190,00). Der vil være gratis kaffe for at GWC deltagerne.

Af hensyn til planlægningen kræver deltagelsen ved kaffe og morgenbrød's arrangementet samt forudbestilling af frokostplatte på havnen tilmelding. Køreturen kræver ingen tilmelding. 

Tilmelding til arrangementet SENEST den 13. august til Kennet (kennet@boeg-jensen.dk) herunder også om man ønsker frokostplatten.

 

ALLE regioner er velkommen til arrangementet.

Unable to load tooltip content.