Tryk på billede for kontakt

 


 

GoldWingereGoldwing Club Denmark – GWCDK - er en landsdækkende klub for motorcykler af mærket og typen Honda Goldwing, fremstillet i USA, i 1000 kubik – 1100 – 1200 – 1500 og 1800. For nuværende fremstilles 1800 kubik, men de andre størrelser kan stadig købes brugt.

Medlemskab af GWCDK tilbydes alle Goldwing indehavere for et årligt kontingent der pt. andrager 400,00 kr. Medlemsskabet er et familie medlemsskab. D.v.s., at faste bagsædepassagerer og børn under 18 år. kan blive påskrevet medlemskortet. Kontingentet dækker perioden fra 1. januar til 31. december, uanset på hvilket tidspunkt man melder sig ind.

 

Nye medlemmer modtager et velkomstbrev, et mærke med klubbens logo, samt et medlems-kort der bruges på internationale træf. Medlemmerne modtager klubbladet der udkommer fire gange årligt – marts – juni – september og december.

Kontingentet omfatter foruden medlemskab af klubben – adgang til vores medlemsdel på hjemmesiden hvor man skal have medlems login. Derved får man adgang til brevkassen, tips og teknik samt får oplysninger om klubbens løbende arrangementer og specielt indbydelser til internationale træf som afholdes en gang årligt. Landet er opdelt i 6 regioner med en regionsrepræsentant for hver region som tager sig af bl.a. kontakt og velkomst til nye medlemmer samt koordinering af de lokale arrangementer. De 5 regioner og er opdelt i følgende områder:
Sjælland    –    Fyn    –    Sønderjylland    –    Midt Jylland   –    Nordjylland.

Klubben afholder fire hyggeweekender årligt, hvor man mødes på campingpladser i en meget afslappet atmosfære med f.eks. fællesspisning, køreture samt evt. show off, hvor publikum kan se vores Goldwing’s. Endvidere afholdes den årlige generalforsamling, hvor det enkelte medlem kan ytre sig om klubbens aktiviteter m.v..

GWCDKs medlemmer er alle automatisk tilsluttet det europæiske fællesskab GWEF der omfatter 22 nationer og med i alt 18.000 medlemmer der er tilsluttet samarbejdet som sørger for koordinering af de forskellige arrangementer og aktiviteter. De europæiske lande afholder internationale træf hvert år rundt om i Europa.

Generelt kan oplyses, at GWCDK er en familieklub hvor der er adgang for voksne og deres børn. Vi har det utroligt hyggeligt i klubben, hvor det sociale samvær er rart og givtigt.

Bestyrelsen

 

copyright © webmaster@gwc.dk Jan Erik Holm

Sidst opdateret 31.10.2014